fredag 5 juni 2009

Varför känns dagarna helst sjukt jobbiga har värdens bästa pojkvän som ställer upp underbara hundar men något saknas.Jobba håller på gå under att inte göra något!Hoppas arbetförmedlingen ha något till mej? inte för att det se ljust ut för min del då....Saknar mina hästar så äckligt mycket känns så hämst att man inte har råd att sko dom änns då är det dåligt.Kommer sluta med att jag måste skicka i väg dom har inte råd att ha dom 1 månad till om jag nu inte skulle få jobb dock...Men fundera på att ta hitt dom är sjukt sugen.Vill inte flytta till umeå igen aldrig i hela mitt liv.Måste ta tag i mitt liv nu det funkar verkligen inte de här :(Kanske inte va det roligaste inlägget att läsa.Men måste få prata av mej lite i alla fal. Börja bli så jävla förbanan på visa här i skåne jag tog inte mattias från någon din snorunge.Bara för du har ett tragis liv inte sluta jobba med det du gör så skyll då fan inte över det på mej.

3 kommentarer:

Mona sa...

Hej Tessan! Kul att du skriver så vi får höra hur du har det! Tänker på hästarna varför skor du inte dom istället för att fara på Wheels biljett hem samt att vara några dagar i Umeå kostar massor bara en tanke... Går det bra med Dexter och Goldie? blev nog tomt för din mamma när Goldie åkte sin väg. ha en bra helg och lycka till med jobb.
Kramar

kicki sa...

Men lilla gumman så här är livet att bli stor det serveras inte på fat man får klara vissa saker att göra själv det kallas att bli vuxen. Jobb växer inte på träd man får ligga i att skaffa dom själv men det är bra att lära sig att stå på egna ben. skaffa ett hem man trivs i då måste man ha ett jobb för att kuna ha fritidsintresen som dina hästar. annars det blir slitningar emellan er två när det är bara han som har inkomst sök vad som hälst prova nu på arbetsförmedlingen ring runt. Det käns bra när du försköker i stället för att inte bry sig. Mamma älskar dig sköt om er nu allt blir nog bra ska du se.

Ullis sa...

Detär ok att skriva av sig på bloggen. Det är det som den är till för. Hoppas nu att du får jobb. Gåtill affärer och visa upp dig plus andra arbetsplatser. Det kanske finns assistent arb. Det är bar att harva på och prioritera sina utgifter. Man kan inte göra saker om man har andra saker som är viktigare att sköta som ex sko sina hästar. Då får en själv stå åt sidan. Hoppas allt lösre sig gumman. Sköt om er.